LEILA Records and Books Showroom

dana Mar22 2013

U petak 22. i subotu 23. marta LEILA Records and Books organizuje LEILA Showroom – prodajnu izložbu radova mladih dizajnera. Na ovoj izložbi svoje radove će predstaviti više od 10 učesnika, koji se modom bave na originalan način, a ovo je prilika da ih beogradska publika bolje upozna.

LEILA Records and Books je otvoren početkom jula prošle godine u Kralja Petra 41, u centru Beograda.

Prostor od oko 230 m2, organizovan na 3 nivoa, je zamišljen kao prodavnica gramofonskih ploča i prateće opreme, knjiga (iz oblasti umetnosti i popularne kulture), suvenira i raznih umetničkih predmeta (grafike, slike, skulpture, rukotvorine…), sa posebnim akcentom na promociji mladih i neafirmisanih umetnika svih umetničkih formi iz Srbije.

Izvanredan prostor u čuvenoj “Zgradi sa zelenim pločicama” je kompletno renoviran i opremljen u originalnom stilu, pa se tu mogu naći radovi beogradskih grafiti umetnika na zidovima, masivni i jedinstveni elementi i skulpture od kovanog gvožđa i stilski nameštaj iz različitih epoha.

LEILA takođe funkcioniše kao mesto predstavljanja zanimljivih kulturnih i subkulturnih kreacija na beogradskoj/srpskoj sceni i već je održano nekoliko uspešnih promocija novih knjiga i muzičkih izdanja. U lokalu radi i mali Caffe-Bar.

Ceo projekat i prostor, svojim izgledom i misijom predstavlja značajan, potpuno nov i jedinstven doprinos kulturnom i turističkom životu Beograda.

Više o samom događaju i izlagačima možete pronaći na zvaničnoj FB stranici.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “LEILA Records and Books Showroom”


« Style.rs i New Yorker nagrađuju!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook