Le Tigre Qui Change De Couleurs

dana Feb23 2012

Nakon veoma uspešnog prošlogodišnjeg  Easy Tiger Festivala u Domu omladine Beograd, gde su beogradskoj publici prezentovani aktuelne izvođači sa holandske underground scene, i ove godine 25. februara sa početkom u 22h u Kulturnom centru “GRAD”, Braće Krsmanović 4. Beograd, održaće se još jedan muzički događaj u organizaciji ekipe Easy tiger pod nazivom „Le Tigre Qui Change De Couleurs“.

Ove godine festival će ugostiti aktuelna imena francuske undergroun scene OKAIN-a & ALEX DEE-ja iz Pariza, kao i makedonskog DJ-a Stojch-ta. Zajedno sa njima će to veče nastupiti i Easy Tiger rezidenti, Marko Nastić & Marko Milosavljević.

Kulturni centar GRAD je za ovu priliku obezbedio dodatno ozvučenje, a kako bi doživljaj bio potpun, pripremljene su i LED instalacije. Cena karte na ulazu iznose 250 RSD u periodu od 22h – 00h, dok će posle ponoći cena karte iznositi 350 RSD.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Le Tigre Qui Change De Couleurs”


« Katapult Home od 25. do 26. februara u Delta City-ju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook