Lavovski do pobede!

dana Jun16 2018

Sa misijom da probudi navijački duh u Srbiji, Lav je pokrenuo kampanju „Podrška od lavova“ u okviru koje je ponosno istakao nacionalne simbole zemlje – himnu i zastavu, ali i napravio prvi album navijača Srbije.

Fudbalska groznica raste, a stihovi nove navijačke himne Srbije „Ustani sad“ već danima se ore zemljom kao lavovska podrška našim sportistima! Pored himne, u znak podrške vijore se i barjaci Srbije, dok su navijači svoje mesto, pored tribina, pronašli i u prvom digitalnom albumu navijača Srbije.

Više od hiljadu i petsto ljudi širom Srbije postavilo je svoju sličicu u najveći album najvijača Srbije i na taj način poželelo uspeh našem timu na najvećem fudbalskom događaju! U kratkom periodu multimedijalni Lav album postao je pravi hit, a navijači su požurili da “zalepe” svoju sličice u album i stanu rame uz rame uz svoje heroje!

Čast da svojim sličicama otvore prvu stranicu u albumu dobili su glumac Nenad Jezdić, kao i legendarni odbojkaš Vanja Grbić, koji je grb Srbije toliko puta ponosno nosio na grudima! Sličice su nastavile da popunjavaju album koji je postao bogatiji za Saleta Đorđevića, Dekija Stankovića, Dejana Savića, Seku Aleksić, Jovana Memedovića, Marinu Maljković, Dejana Stankovića, Zorana Kesića, Dragana Stojkovića Piksija, Acu Stojanovića, Bogdana Obradovića, Milicu Mandić, Sašu Ilića, Jelenu Tomašvić, Sofiju Milošević, Marka Stevovića, Sašu Matića i mnoge druge, koji su želeli da postanu deo fudbalske istorije i pruže podršku našim sportistima.

A navijači koji su svojim slikama sakupili najveći broj “lajkova” u albumu postali su bogatiji za navijačke pakete koji podrazumevaju navijačku torbu u kojoj se nalazi: navijačka majica, navijačka zastava, paket LAV limenki i fudbalska lopta. To su Vlasta Snjida, Marija Janković, Marijana Radovanović, Srđan Aćimović, Nebojša Janjić, Savo Knežević, Nikola Zlatković, Ana Petković, Ivan Nikolić, Marija Matijević, Milan Stevanović, Tomislav Račić, Ognjen Golić, Vladislav Hornjak i Alen Hrlović..
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Lavovski do pobede!”


« Kolarov i Krstajić iz Samare

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook