Labello predstavlja novi Care & Colour balsam

dana Nov15 2015

Ukoliko želite da ove jeseni vaše usne budu neodoljive – novi 2u1 Labello biće vaš idealni saveznik! Intenzivno štiti i neguje usne tokom hladnih meseci, a svojom nežnom, prirodnom bojom budi uspomene na najlepše trenutke leta.

Labello Visual Care Colour
Labello Care Colour

Labello Care & Colour crveni

Labello Care & Colour crveni sadrži inovativnu formulaciju i pruža vašim usnama nenadmašnu negu. Unutrašnje jezgro obogaćeno pantenolom i spoljašnji sloj u boji, intenzivno neguju ostavljajući zavodljivu nijansu crvene boje na usnama.

Labello Care & Colour roze

Labello Care & Colour roze sadrži inovativnu formulaciju i pruža vašim usnama nenadmašnu negu. Dvoslojni balsam obogaćen pantenolom i nežnim pigmentima boje, intenzivno neguje vaše usne ostavljajući nežnu nijansu roze boje.

Labello Care & Colour bež

Labello Care & Colour bež sadrži inovativnu formulaciju i pruža vašim usnama nenadmašnu negu. Unutrašnje jezgro obogaćeno pantenolom i spoljašnji sloj u bež boji, intenzivno neguju ostavljajući diskretnu nijansu boje na usnama.


Labello Care Colour

Labello lansira novi logo i novi dizajn

Ekspert za negu usana, ovoga puta predstavlja celu paletu svojih proizvoda u novom dizajnu, dajući centralno mesto Original balsamu za usne. Još od 1909. godine, Labello je u Evropi stručnjak broj 1 za negu usana i nezaobilazni asesoar u skoro svakoj ženskoj torbi i džepu jakne ili kaputa. Brend koji je prvi u Evropi uveo poseban balsam u stiku, sada je u mnogim zemljama sinonim za negu usana. Vraćajući se svojim korenima i izvornim vrednostima, u prvi plan se ističe ekspertiza na polju nege usana a celokupna linija proizvoda je od sada u novom ruhu, sa jednostavim i jasnim dizajnom.

Pored promene dizajna samog stika i teglice, izmenjena je i celokupna ambalaža u koju su upakovani balsami u stiku i lip butter proizvodi, kako bi se isticali među ostalim proizvodima i bili lako uočljivi. Na taj način potrošačima je omogućeno da brže i lakše prepoznaju kojoj liniji proizvoda pripada određeni balsam u stiku ili lip butter: Original Care, Extra Care, Care & Colour ili Care & Flavor.

Uz novi dizajn i logotip, koji su inspirisani izvornim vrednostima brenda, unapređen je i najpoznatiji proizvod: Labello Original (ranije poznat kao Labello Classic). Jedinstveni Labello Original, sada sadrži više pantenola i pruža još intenzivniju negu. Ovaj negujući sastojak dobro je poznat po svojim hidrirajućim i regenerišućim svojstvima. Dokazano je da Labello Original pruža 12 časovnu negu, a usne su neodoljivo glatke i izgledaju zdravo.


Novi logo i novi dizajn

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Labello predstavlja novi Care & Colour balsam”


« Drugo veče Serbia Fashion Week-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook