Kylie Jenner dobila svoju seriju na kanalu E!

dana Apr26 2017

Televizijski kanal E! najavio je osam polučasovnih epizoda dokumentarne serije Life of Kylie, koje će premijerno emitovati tokom leta. Serija prati život Kylie Jenner kao preduzetnika, modnog dizajnera, autora, televizijske zvezde, modne ikone i generalnog direktora/osnivača kompanije Kylie Cosmetics. Life of Kylie će pored profesionalnog angažmana zabeležiti i kako ona provodi svoje slobodno vreme, uključujući druženje sa bliskim prijateljem Jordynom Woodsom.

Nakon što je polovinu života provela na TV-u u hit seriji kanala E! Keeping Up with the Kardashians, i sa više od sto miliona pratilaca na Instagramu, Twitteru i Snapchatu, gledaoci smatraju da su upoznali Kylie, ali ova serija omogućiće obožavaocima i javnosti da zavire iza kulisa njenog sveta koji se neprestano širi.

„Uz podršku fanova, poslednjih nekoliko godina bile su neverovatno uzbudljive. Ova serija pruža mi šansu da ih upoznam sa svim zanimljivim stvarima kojima se bavim, ali i slobodnim vremenom koje provodim sa prijateljima”, kaže Kylie Jenner.

„Njena lepota, smisao za biznis i status modne ikone učinile su je jednom od najpoznatijih i najuspešnijih mladih žena na svetu“, kaže Jeff Olde, izvršni potpredsednik odeljenja za razvoj programa kanala E! „Кylie je mnogo postigla u mladom uzrastu i sigurni smo da će naši gledaoci biti oduševljeni njenom odlukom da dozvoli uvid u svoj svakidašnji život.“

Pored toga što je jedna od najpraćenijih osoba na društvenim mrežama, preduzetnik u industriji lepote i model sa naslovnica najpoznatijih magazina, Kylie je proglašena za jednu od najuticajnijih tinejdžerki od strane magazina Time. U 2015. lansirala je izuzetno uspešnu Kylie Jenner zvaničnu aplikaciju i u partnerstvu sa sestrom Kendall pokrenula igru za mobilne uređaje „Kendall & Kylie”. Jennerova je takođe partner sa sestrom u okviru modne kolekcije Kendall + Kylie koja se može naći u ekskluzivnim prodavnicama u 20 zemalja. Kylie Jenner je i ambasador za Smile Train i strastveni pobornik dobrotvornih organizacija kao što su Children’s Hospital Los Angeles i Make-A-Wish Foundation. Takođe je pokrenula kampanju #IamMore za svoje obožavaoce koji su bili žrtve nasilja i pružila podršku za podizanje svesti o važnosti razumevanja i prihvatanja.

Za seriju Life of Kylie zaduženi su Bunim/Murray Productions i Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Andrea Metz su izvršni producenti za Bunim/Murray. Kris Jenner i Kylie Jenner takođe su bili izvršni producenti.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kylie Jenner dobila svoju seriju na kanalu E!”


« Nova atraktivna ponuda iz Eucerina

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook