Kylie Fashion

dana Nov13 2012

Tokom 25 godina svoje umetničke karijere poznata australijska pevačica Kylie Minogue  izgradila je prepoznatljiv imidž. Svoju modnu evoluciju rešila je da predstavi u vidu knjige koja obuhvata različite faze njene  karijere.

Knjiga nosi naziv “Kylie Fashion” i govori o saradnji poznate pevačice i najtalentovanijih ljudi iz sveta mode, zbog čega je veoma ponosna. Knjiga na neki način predstavlja jedinstvenu uspomenu na značajne trenutke tokom 25 godina uspešne karijere i podsetnik na razvoj njenog modnog stila.

Knjiga će se naći u prodaji 19. novembra, a poded Kylie u njenom stvaranja učestovali su mnogi od dizajnera sa kojima je pevačica sarađivala tokom svoje karijere.

Predgovor je napisao dizajner  Jean Paul Gaultier, a izdanje je upotpunjeno i komentarima dizajnera kao što su Domenico Dolce i Stefano Gabbana, Stella McCartney, Chistopher Kane kao i mnogih drugih.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kylie Fashion”


« From Russian Fairy Tale to Russian Roulette

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook