Kupite Diesel sat i naoružajte se!

dana May15 2012

Diesel satovi su sve popularniji, a i bogatiji su za još jednu kolekciju “Master Brigade” koja se nedavno pojavila na našem tržištu.

Ova kolekcija uglavnom namenjena jačem polu je inspirisana i na moderan način koristi sve detalje vojne uniforme, oružja, borbenih vozila, grubih materijala i boja. Tako su kućišta od nerđajućeg čelika presvučena braon bojom u kombinaciji sa kožnim kaišem i naglašenim krunicama.

Bilo da su sa jednom ili dve vremenske zone, sa hronografom ili bez njega, ovi satovi će svakako privući pažnju svih onih koji u modi vole da nađu i ostatke iz prošlih vremena!


Pored ove kolekcije, Diesel je u svoju “Franchise” kolekciju uvrstio i ženske modele koji predstavljaju pravo osveženje za ovaj brend. Kućište od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji sa naglašenim indeksima i krunicama predstavlja fenomenalan spoj muških robusnijih modela I nezaobilaznih ženskih detalja koji su obavezni ove sezone!

Za elegantnije dame, izabrali smo iz ove kolekcije model sa narukvicom u kombinaciji kože  i metalnog lanca koji ovoj kolekciji daje jednu ženstveniju notu, naravno u Dieselovim granicama!

Dok za devojke koje vole nešto drugačije a opet ne preterano ekstravagantno odabrali smo Diesel DZ5302 u zlatnoj boji! Jarko narandžasti model u kombinaciji sa zlatnim detaljima izgleda potpuno šik i predstavlja obavezni must have ovog leta.


stylers
je | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kupite Diesel sat i naoružajte se!”


« Ivana Pilja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook