Kreacije Volpi

dana Mar12 2014

Krznara Volpi (Volpi Confezioni) ima istoriju i tradiciju staru više od 50 godina. Ideju koja je nastala u Toskani, tačnije u Pizi 1950 godine, sproveli su u delo braća Rino i Castruccio Volpi. Na početku dvojica braće prerađivali su kožu, da bi im 60ih godina osnovna delatnost postala krojenje krzna. Danas oni koji vode ovu poznatu krznaru “made in Italy” jeste druga generacija porodice Volpi, Flavija i njen brat Vinćenco.

Obim ove kompanije u velikoj meri se danas proširio, sa italijanskog tržišta koji je bio referentna tačka sve do 2000te godine, kreacije Volpi nalaze se u najekluzivnijim buticima širom sveta, a pre svega na Bliskom istoku i u Rusiji.

foto Sakis Lalas

Ono što razlikuju kreacije Volpi od drugih, jeste pažnja ka novim trendovima, proučavanje različitih stilova i karakteristika svakog tržišta, koje se zasniva na izboru materijala i boja. Svaki komad predstavlja savršenu kombinaciju modnog koncepta i tehničkog izbora koje diktira određeno tržište, ali bez gubljenja jedinstvenog italiajnskog stila.

U prelepom showroom-u u poznatom milanskom modnom kvartu Via Montenapoleone, dobrodošli su klijenti iz celog sveta, koji znaju šta je dobar kvalitet, kao i oni koji isključivo traže originalne italijanske proizvode.

Kreacije Volpi namenjene su svakoj ženi koja zna šta želi, sa stilom i koja pažljivo bira vrhunski kvalitet i materijale.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kreacije Volpi”


« Leo Martin oduševio beogradsku publiku

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook