Kraljevska porodica na reviji Pjer Kardena na Belom Dvoru

dana Jun16 2012

Njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar II, Princeza Katarina i Princ Petar zajedno sa ambasadorom Francuske u Srbiji Nj.E. g-dinom Fransoa Ksavijerom Denioa i modnom agencijom “Fabrika”, organizovali su humanitarni modni događaj na Belom Dvoru na kome je svoje nove kolekcije lično predstavio slavni francuski dizajner Pjer Karden.

Humanitarna revija čuvenog francuskog kreatora Pjer Kardena koji je predstavio 200 novih modela okarakterisana je kao modni događaj godine, a održanaje u sklopu “Sun Moon & Stars Belgrade Fashion Nights 2012”.

Izuzetno posećenom događaju koji je brojao više od 400 zvanica i preko 150 predstavnika medija prisustvovali su i vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke g-din Aleksandar Vučić, Prof. Dr Slavica Đukić-Dejanović, potpredsednica Socijalističke partije Srbije, Nj.E. Prof. Dr Žarko Obradović, Ministar prosvete i nauke, Nj. E. g-din Milutin Mrkonjić, Ministar za infrastrukturu i energetiku, ambasadori Nemačke, Rusije, Holandije, Belgije, Crne Gore, Indonezije, Brazila, Australije i Italije i predstavnici modnog i javnog života Srbije.

Zaslugom Humanitarne Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine i modne agencije “Fabrika” Domovima za nezbrinutu decu “Zečanska” u Beogradu, “Drinka Pavlović” u Beogradu, “Jovan Jovanović Zmaj” u Beogradu, “mika Antić” u Somboru, “Stanko Paunović” u Negotinu, “Mladost” u Kragujevcu, “Petar Radinović” u Užicu, “Jefimija” u Kruševcu, “Vera Blagojević” u Banji Koviljači, “Vera Radivojević” u Beloj Crkvi, “Duško Radović” u Nišu, “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, “Kolevka” u Subotici i “Hristina Markišić” u Aleksincu obezbeđena je velika količina hrane, odeće i obuće, mašine za pranje veša kao i oprema za renoviranje kupatila.

Ovaj izuzetni društveni i humanitarni događaj sproveden je u delo uz pomoć modne agencije “Fabrika” i Vesne Mandić, direktorke i osnivača agencije “Fabrika” i Nj.E. g-dina Fransoa Ksavijera Denioa, Francuskog ambasadora u Srbiji. Kraljevski Par, Princ Petar i deca bez roditelja širom Srbije zahvaljuju se sponzorima događaja Er Frans, Art Ival d.o.o., Kredit Agrikol Srbija banci, hotelu “Taun Haus 27”, Grafičkom ateljeu “Sanja”, Univerzitetu Megatrend iz Beograda, Nestea, Pekari “Trpković”, Rowenta “Sun Moon & Stars”, Telekomu Republike Srbije, Cepter Internacional d.o.o. i medijskim partnerima Radio Televiziji “Pink” i “Hello” magazinu, kao i svima koji su doprineli održavanju ovog humanitarnog projekta.

Photo credit: u nazivu slike


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kraljevska porodica na reviji Pjer Kardena na Belom Dvoru”


« BDW impresije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook