Konkurs za najbolji dizajn pakovanja proizvoda

dana Nov19 2012

U organizaciji Designed.rs pokrenut je prvi nacionalni Konkurs za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji za 2011/12 koji je otvoren do 3. decembra 2012. godine.

Tim povodom 10. decembra u Hotelu Park biće održana jednodnevna međunarodna konferencija PACKTIVITY2 – konferencija o identitetu, funkcionalnosti i estetici pakovanja proizvoda koja okuplja najbolje praktičare iz oblasti packaging dizajna. Tada će se predstaviti neka od najboljih idejnih rešenja na našem tržištu, ali i u inostranstvu kroz tri segmenta konferencije: međunarodno, regionalno i lokalno iskustvo.

Specijalan gost predavač na konferenciji je Björn Kusoffsky, osnivač i kreativni direktor renomirane švedske multidisciplinarne agencije Stockholm Design Lab.

Björn Kusoffsky

Takođe, biže podeljene nagrade za najbolje radove pristigle na konkurs, kao i glavne nagrade – GRAND PRIX za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji, Pakovanje koje osvoji GRAND PRIX dobija pravo da godinu dana nosi pečat “Best Pack 11/12

Autor projekta, organizator i producent konferencije PACKTIVITY2 je Udruženje “Srpska dizajn platforma” – Designed.rs.

Više detalja o projektu PACKTIVITY2 (konkursu, konferenciji i dodeli nagrada), kao i o učesnicima konferencije možete pronaći u na web sajtu  PACKTIVITY2!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Konkurs za najbolji dizajn pakovanja proizvoda”


« M.I.A. novo zaštitno lice brenda Versace

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook