Konkurs za modne fotografe

dana Nov4 2012

Projekat New Wave predstavlja javnu izložbu editorijala nove generacije modnih fotografa koji će kroz svoj objektiv predstaviti 10 editorijalnih tema.

Odabrani će uz vođstvo modnog fotografa Miše Obradovića i kreativnog tima realizovati editorijale na deset zadatih tema koji će biti izloženi u 20 vozila gradskog saobraćaja od aprila do juna 2013.

Tokom tri meseca ovaj javni prostor biće mesto promocije novog talasa modnih kreativaca. Ideja je da se izađe iz zatvorenih izložbenih prostora i da nekoliko hiljada ljudi svakog dana na svom putu ka poslu ili kući dobije prilku da uživa u jedinstvenoj izložbi na ovim prostorima.

Osim promocije novih modnih fotografa, projekat ima za cilj da im pruži priliku da prođu kroz proces rada u profesionalnim uslovima, u određenom vremenskom roku i uz zahteve nekog klijenta, u ovom slučaju mentora projekta i umetničkog tima.

Mentor Miša Obradović, kao jedan od naših najuspešnijih modnih fotografa, vodiće proces stvaranja editorijala, usmeravajući buduće profesionalce. Do deset fotografa koji će učestvovati u projektu biće odabrani putem konkursa. Potrebno je da pošaljete svoju prijavu na mejl newave.project@gmail.com.

Prijava treba da sadrži:

  • do 10 fotografija koje najbolje izražavaju vašu estetiku
  • vaše podatke: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail adresa

Rok za prijavljivanje: 20.novembar


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Konkurs za modne fotografe”


« Drugi rođendan BDD i izložba Miše Obradovića

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook