Konkurs “Lopta je okrugla”

dana Jun19 2012

Kompanija Canon Srbija na svojoj Facebook stranici pokrenula je foto-konkurs pod nazivom „LOPTA JE OKRUGLA“.

Svi ljubitelji fotografije svoje autorske radove na zadatu temu mogu prijaviti putem Facebook aplikacije do 6. jula 2012. godine. Jedan učesnik na konkurs može prijaviti jednu fotografiju, a žiri sastavljen od predstavnika kompanije Canon Srbija, fotografa Nebojše Babića i glumca Petra Strugara, odabraće tri najbolja rada. Četvrti rad bira javnost, preko “vote” (glasaj) dugmeta FB aplikacije. Svaki korisnik može da dodeli najviše po jedan glas za svaku od fotografija u galeriji.

„Canon je jedan od zvaničnih sponzora evropskog šampionata u fudbalu, UEFA EURO 2012, a foto-konkurs „Lopta je okrugla“ inspirisan je upravo tom čuvenom rečenicom. Iako ove godine Srbija nema svog predstavnika na evropskom šampionatu, to nas neće sprečiti da se dobro zabavimo u znaku fudbala i autorima najbolih radova dodelimo zaista vredne nagrade“ rekla je Katarina Mitrović, marketing professional Canon Srbija.

Nagrade za autore najboljih radova su objektiv Canon EF 50mm f/1.4 USM (prva nagrada), foto-aparat Canon IXUS 500 HS (druga nagrada) i slikanje u studiju (treća nagrada), dok je nagrada za najveći broj osvojenih glasova putem Facebook aplikacije štampač Canon Selphy CP800.

Imena pobednika konkursa biće objavljeni na Facebook stranici Canon Srbija, kao i na veb strani lokalnog predstavništva kompanije Canon.

Više informacija o foto-konkursu, možete pronaći na Facebook stranici.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Konkurs “Lopta je okrugla””


« PVC fashion

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook