Konkurs Elegancije – Concours d’Elegance 2017

dana Aug21 2017
Beograd će imati priliku da po 7. put bude domaćin prestižne manifestacije „24 sata Elegancije – Concours d’Elegance & Salon of Excellence” u partnerstvu sa CHIVAS-om.
Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 1. do 3. septembra, u partnerstvu sa Belgrade Waterfront, Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.
Subota 2. septembar je u znaku „Beograd Classic Car Show-a 2017” pod pokroviteljstvom Beograda na Vodi,  na kojem će predstaviti zvezde među automobilima u vlasništvu najpoznatijih svetskih i domaćih kolekcionara.  Beograd na Vodi će po prvi put biti domaćin prestižnog automobilskog događaja „Konkurs Elegancije – Concours d’Elegance 2017“, izložbi najlepših modela klasičnih automobila, odabranih specijalno za ovu priliku, a koji je besplatan i otvoren za publiku.
Izboru za Najlepši šešir, koji se organizuje sa delegacijom humanitarnog udruženja Amitie sans Frontiere iz Tokija i Monte Karla, biće uvod za „CHIVAS Best of Show 2017“ – dodelu najprestižnijih nagrada kolekcionarima oldtajmera, u okviru „Belgrade Concours d’Elegance 2017“.

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Konkurs Elegancije – Concours d’Elegance 2017”


« Ana Kurtović savršeno nosi hit kupaće kostime Agjamal

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook