Koncert grupe Fish in Oil //Džez za DŽ u DOB-u

dana Mar6 2013

Grupa Fish in Oil izvodi instrumentalnu muziku na tragu bluza, rokenrola, surfa, narodne muzike, fri džeza, filmske muzike, izbegavajući svrstavanje u bilo koji od tih pravaca.

Sastav čine Dušan Petrović – saksofoni, Bratislav Radovanović – gitara, Branislav Radojković – kontrabas, Papa Nik – udaraljke i Feđa Frenklin – bubanj.

Muzika ove grupe oslikava vreme i podneblje u kojem je nastala: vreme u kojem se sadašnjost ne vidi bez prošlosti i podneblje gde su izmešani uticaji istočne i zapadne kulture. Prvi album grupe Fish in Oil objavljen je u maju 2012. pod asocijativnim nazivom Poluostrvo, predstavlja dvanaest kompozicija koje su autorski rad Bratislava Radovanovića, a u pripremi je drugi album, kog ovim koncertom najavljuju…

Dom omladine Beograda ove godine pokrenuo je novi koncept upoznavanja publike sa savremenom beogradskom jazz scenom. Neki od najtalentovanijih jazzera imaće priliku da se predstave publici na svojevrsnom matineu subotom u 13 časova, u reprezentativnoj Sali Amerikana. Ulaz je besplatan!

Subota, 09. mart 2013. u 13:00
DOB//Amerikana
BEOGRADSKI JAZZ MATINE. ULAZ JE SLOBODAN!

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Koncert grupe Fish in Oil //Džez za DŽ u DOB-u”


« Mini Expo – Likovna prodajna izložba

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook