Kolekcija futuroRemoto nakita

dana Sep16 2013

Gost manifestacije „24 sata Elegancije“, društvenog događaja sezone, bio je  Gianni De Benedittis, dizajner vodećeg brenda u svetu avangardnog dizajna nakita – futuroRemoto i dobitnik nagrade za izvanredne talente na takmičenju italijanskog VOGUE-a, Who Is On Next.
Ovaj dizajner  sarađivao je i sa čuvenim dizajnerom Guillermo Mariotom iz poznate kuće Gattinoni kreirajući kolekcije Sfere Armillari, Palingenesi i Neografie, a iz ove uspešne saradnje, stvorena je kolekcija nakita koja je nošena u  filmu „Mine Vaganti“.

Prezentacija unikatnog nakita futuroRemoto, održana je 06. septembra na Belom Dvoru, nakon svečanog otvaranja manifestacije „24 sata Elegancije“. Gianni De Benedittis bio je gost i narednog dana manifestacije, 07. septembra tokom Luxury Salona” koji se održao u u Grand Casinu Beograd, u partnerstvu sa časopisom The Economist.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kolekcija futuroRemoto nakita”


« Peti Mikser Design Food market

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook