Ko će biti nova blogerska modna ikona?

dana Aug30 2012

Sve što čini modu možete kupiti, ali stil je odraz vaše ličnosti. Potraga za novim modnim blogerima je počela – na portalu Fashionbloger.rs.

Portal FashionBloger, traga za ljudima koji imaju stila. Ako ste kreativni, imate ideje i smatrate da je vaš stil jedinstven, osmislite stajling na temu “STREET STYLE” i prijavite se za premijum modni događaj UŠĆE FashionBloger. Online prijava stajlinga na portalu fashionbloger.rs traje do 15.09, a za takmičenje se mogu prijaviti sve osobe iz Srbije koje smatraju da je njihov stil poseban, bez obzira da li su se do sada bavile modnim blogingom ili ne.

Modni žiri, koga čine poznate ličnosti od stila, će izabrati 16 finalista koji će takmičenje za najboljeg FashionBlogera nastaviti u šoping centru UŠĆE. Tokom tri finalna događaja takmičari će dobiti vreme, novac i teme na osnovu kojih će u prodavnicama šoping centra UŠĆE osmisliti pobednički stajling. Pobednika UŠĆE FashionBloger takmičenja očekuju vredne fashion nagrade, a za finaliste Deichmann, Green line (face care), Canon, i Clinique (make up) su obezbedili nagrade iznenađenja.

U svetu uticaj i moć modnih blogera je odavno stara vest. Oni kreiraju modnu sadašnjost, ali i modnu budućnost. O modnim blogerima Srbije se malo zna, ali činjenica je da poslednje tri godine i Srbija ima kreativne blogere koji imaju blogove po uzoru na svetske, jako puno pratilaca na društvenim mrežama i čine jednu fashion grupaciju koja konstantno radi na sebi.

Na portalu fashionbloger. rs možete zaviriti u outfite nekih od naših najpoznatijih i vrlo kreativnih modnih blogera poput Vanje Milićević, Tamare Kalinić, Zorane Jovanović, Biljane Tipsarević, Branislave Antonić, Milice Obradović, Jovane Radojičić, Marine Arnaut, Aleksandre Stančić, Anastasije Milojević, Jovane Đokić, Marije Veljković, Anđela Vitorović, Jelisavete Đukanović.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ko će biti nova blogerska modna ikona?”


« Ko je kriv za moj neuspeh?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook