Kim Kardasijan priseća se trenutaka tokom pariskog napada u ovonedeljnoj epizodi serije Keeping Up With the Kardashians

dana Mar23 2017

Kim Kardašijan do tančina opisuje napad koji je doživela u Parizu u ovonedeljnoj epizodi serije Keeping Up With the Kardashians 26. marta u 20:00 na kanalu E! U promotivnom spotu za epizodu, Kim je u društvu svojih sestara Kloi Kardašijan i Kortni Kardašijan i prepričava im svoje zastrašujuće iskustvo.

Ona objašnjava da je ležala na krevetu, razmišljajući kako treba da ustane i umije se, kada je zadremala. Tada je začula “buku na stepenicima” i pomislila je da se Kortni i njena asistentkinja Stefani vraćaju iz kluba. Kim ih je dozivala, ali pošto nije dobila odgovor “srce je počelo da joj udara kao ludo.”

Rekla je svojim sestrama da su vrata na njenoj sobi bila pritvorena, i kroz otvor uspela je da vidi “kako dvojica drže nekog momka” i da su imali policijske uniforme.

“Skočila sam iz kreveta i zgrabila telefon, pomislivši kako ne znam da pozovem policiju u stranoj zemlji”, kaže Kim i pojašnjava da je probala da nazove svog telohranitelja Paskala koji je bio napolju sa Kortni. Ali tada je jedan od napadača upao i oteo joj telefon iz ruke. “Tip je ušao, zgrabio moj telefon i bacio me na krevet, a ja sam pomislila ‘Gotovo je!’“, priseća se Kim

Kim je tada shvatila da napolju leži konsijerž, koji je bio vezan lisicama i u rukama držao ključ od njene sobe. “Kasnije sam iz razgovora s njim saznala da su pljačkaši pitali ‘Gde je reperova supruga? Odvedi nas do njene sobe“, kaže Kim, objašnjavajući da su tražili suprugu Kanjea Vesta.

Pogledajte novu epizodu serije Keeping Up With the Kardashians 26. marta u 20:00 na kanalu E!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kim Kardasijan priseća se trenutaka tokom pariskog napada u ovonedeljnoj epizodi serije Keeping Up With the Kardashians”


« Novi singl Borisa Novkovića „Ti si mi poslednja nada“ dobio je svoje vizuelno izdanje!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook