Katarina Cvitković predstavila kolekciju u New Yorku

dana Sep16 2012

Proteklog vikenda Katarina Cvitković stala je rame uz rame etabliranim modnim imenima predstavivši svoju kolekciju u jednom od najvećih svjetskih modnih središta. Katarina se pred njujorškom publikom predstavila kolekcijom kojom je osvojila pobedu na Europe future fashionu. Da je ona bila pravi izbor potvrđeno je i u New Yorku gde je takođe naišla na pozitivne kritike, što dokazuje i činjenica da je samo dan nakon revije dobila priliku za ekskluzivno snimanje sa njenim kreacijama.

Osim same kolekcije, oduševljenje publike izazvao je i video-klip koji prikazuje Srednju Dalmaciju zajedno s njenim prirodnim lepotama i bogatom kulturnom baštinom, zbog čega su mnogi dizajneri ali i posetiocii poželeli doći u Hrvatsku i uživo razgledati Jadransku obalu i ostrva.

„Jako sam umorna ali uzbuđena i presretna, upoznala sam mnoge zanimljive ljude i ovo je iskustvo koje ću pamtiti cijeli život, hvala vam na tome“. Izjavila je Katarina na press konferenciji. Zadovoljstvo njeinim uspehom nije krio ni Alen Kekić, direktor EFF-a koji se nada kako će jednako zapažena biti i na Charlotte Fashion Weeku u North Carolini gde je očekuje predstavljanje za par dana. Kekić se raduje saradnji sa dizajnerima ovogodišnjeg Plitzs New York City Fashion Weeka od kojih su neki već potvrdili svoj dolazak u Split na EFF 2013.

Iste večeri predstavili su se i M. Alexander iz Washingtona, Gene Gimono iz Atlante, Carlous Palmer s Floride, ColeFacts by Michele Colle iz Južne Amerike, Candy punk couture iz Oregona, Graciasmedina iz New Yorka, Rodrigo Trujillo iz Kalifornije, BriJor iz Georgie, Heather Pittmon iz Indiane i drugi.

Između ostalih, revije je obe večeri nosila Aleksandra Zdero, pobjednica Austrijskog Top modela porijeklom iz Srbije koja je radila za Toma Taylora i Davida Tlalea ali i za megapopularni H&M.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Katarina Cvitković predstavila kolekciju u New Yorku”


« Najava Moschino Cheap & Chic revije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook