Katarina Cvitković najbolji mladi dizajner EFF-a

dana Jul18 2012

Modni festival Europe Future Fashion završio je proglašenjem najbolje mlade dizajnerke.

Žiri, u čijem sastavu se nalazila i glavna urednica style.rs, je odlučio da je stilom, krojem i krajnjom realizacijom, između jedanaest kandidatkinja, najviše pokazala splićanka Katarina Cvitković. Katarina se predstavila kolekcijom u kojoj su dominirale pastelne boje u kombinaciji s belom, no, ono što joj je zaista donelo pobedu je pažnja koju je posvetila izvrsnoj realizaciji svojih ideja.

Katarina Cvitković je završila Školu likovnih umetnosti u Splitu, a potom diplomirala dizajn u Milanu. Pre nekoliko meseci vratila se u Split i sada pokreće svoju modnu liniju. Svoje oduševljenje ovom pobedom nije mogla sakriti i izjavila je da će šansu koju joj je ovom pobedom osgurao Europe Future Fashion sigurno dobro iskoristiti. Planovi su joj trenutno usmereni na put u Severnu Karolinu u Americi, gde treba da nastupi na Charlotte Fashion Week-u.

Druge, takmičarske večeri EFF-a nastupili su i mladi dizajneri beogradske grupe Mod’Art, splitske škole Callegari, kao i Maja Knežević i Barabara Beštak.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Katarina Cvitković najbolji mladi dizajner EFF-a”


« BECHA

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook