Katapult Home od 25. do 26. februara u Delta City-ju

dana Feb22 2012

Nove ideje za vaš enterijer, klasični i moderni elementi, unikatni  dekorativni predmeti – deo su  onoga što ćete pronaći na festivalu  Katapult Home u Delta City-ju od 25. do 26. februara.

Katapult Home okupiće preko pedeset umetnika koji se bave dizajniranjem  i izrađivanjem predmeta za kuću. Oni će se posetiocima predstaviti  smela i neodoljiva rešenja za opremanje i uređivanje stambenog prostora- od krupnih komada nameštaja do detalja koji prostoriji daju lični pečat.

Katapult Home je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje autora iz oblasti  industrijskog dizajna i unutrašnje arhitekture, zanatlija, hobista i entuzijasta iz oblasti primenjene umetnosti.  Pero Art Centar u saradnji sa časopisom Enterijer ovim dešavanjem  želi da široj javnosti približi stvaralaštvo domaćih autora i na neposredan način publici predstavi  maštovit, originalan i funkcionalan dizajn.


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Katapult Home od 25. do 26. februara u Delta City-ju”


« Mikser vintage market

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook