katapult 5 dj&shopping night

dana Dec21 2010
Pero Art centar zvanično će otvoriti još jednan  kreativni prostor i tim povodom predstaviće se preko 70 dizajnera na novogodišnjem prodajnom bazaru.

KATAPULT 5. DJ & shopping night, prodajni bazar unikata biće održan 2. i 26. decembra u u Dubljanskoj 69 u Beogradu, sa dve različite grupe izlagača.

Ovaj bazar je osmišljen od strane Galerije Pero kao dvodnevni događaj  koji treba da predstavi raznovrsnu, kreativnu, inspirativnu i unikatnu ponudu upotrebnih predmeta iz oblasti primenjene umetnosti.  Na  ovogodišnjem Katapultu će izlagati oko 80 umetnika,(iz Beograda, Panceva, Novog Sada, Negotina, Nisa, Kragujevca i iz Skoplja) koji će prikazati originalniju ponudu svakodnevnih predmeta, kao što su: broševi, rajfovi, torbice, šeširi, ogrlice, minđuše, narukvice, satovi, lampe, šolje, odeća, keramika, slike, grafike, skulpture, ukrasi i drugo.

Ciljne grupe Katapult projekta jesu sve generacije zainteresovane za stvaralaštvo neafirmisanih umetnika, koji će ponuditi svoje proizvode po pristupačnim cenama. Šira publika će imati mogućnost uvida u stvaralačke tokove mlađe generacije i time otkriti  jedan novi, maštovitiji svet.

Osim ovog događaja, Pero Art centar će ubuduće široj publici predstavljati raznovrsne i bogate kulturno umetničke programe kao sto su: izložbe domaćih umetnika i umetnika iz regiona, promocije umetnika, prodajne bazare , kreativne radionice za sve generacije (modni dizajn, ikonopis, vitraz, slikanje sa Kostom Bunosevcom, grafički dizajn, fotografiju ,dekupaz itd.) stalne postavke i prodaje umetničkih predmeta, besplatne sezonske radionice itd.

Posetioci i ljubitelji umetnosti imaće priliku da pored umetničkih programa uživaju u Pero Art Caffe-u za izuzetnom ponudom od preko 80 stranih vina i egzotičnih koktela.

Otvaranje ovog novog kreativnog prostora će trajati dva dana od 13:00 do 23:00 h. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. 1

    [style.rs] katapult 5 dj&shopping night – http://style.rs/katapult-5-djshopping-ni

    21 Dec

Odgovori na “katapult 5 dj&shopping night”


« cipelice cipelice obuci se…

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook