Kaspijska Nedelja mode od prvog novembra

dana Sep24 2018

Kaspijska Nedelja mode, osma po redu, održaće se u Astrakanu (Rusija) od 1. do 5. novembra. CFW je najveći modni događaj u južnoj Rusiji. Događaj je usmeren na razvoj realne ekonomije – uspostavljanje saradnje između dizajnera, proizvođača i trgovaca. Tradicionalno će i ove sezone podržati mlade dizajnere iz cele Rusije i sveta.

Jedinstvena lokacija Astrakana na istorijskoj raskrsnici trgovine, privlači učesnike iz svih zemalja Kaspijskog regiona. Astrakan, multinacionalni i multireligijski, idealno je mesto za susretanje različitih kultura, tradicije i novih ideja. Po prvi put CFW biće održan na pozornici Astrakan opere i baleta – jednoj od najlepših i tehnički najopremljenijih pozornica Astrakana i Kaspijse regije. Više od 50 dizajnera predstaviće kolekcije po sezonama i tematske.

CFW u brojkama: 500 modela, 100 medija, 7 sezona, 30 regiona Rusije, 200 kolekcija, 21 zemlja, 200 dizajnera.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani. 

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kaspijska Nedelja mode od prvog novembra”


« Numerološka nedeljna prognoza za period od 24.09. do 30.09.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook