Karte za film Legenda o kolovratu već u prodaji

dana Dec21 2017

U domaće bioskope  4. januara stiže epska priča Legenda o Kolovratu, o legendarnoj borbi iz bogate ruske istorije u kojoj malobrojni  neustrašivi ratnici brane svoju zemlju od hiljada dobro obučenih vojnika. Film je za nepune dve nedelje u Rusiji pogledalo preko 2 miliona ljudi, I već sada je ozbiljan kandidat za najgledaniji ruski film u istoriji. Ovo je priča o hrabrosti, izdržljivosti i požrtvovanosti, ali i o istinskim herojima.

“Heroj je običan čovek, ili žena, koji prihvata probleme, suočava se s njima, koji preuzima odgovornost za sve u životu i ko ne traži lakši način da dođe do rešenja. Heroj nije heroj zbog nekih posebnih moći, već zbog posebne snage volje da se uzdigne u teškim momentima. To je poenta herojstva. Ovo je film o odgovornosti, o trenutku donošenja odluke koja će ti promeniti život. Takav trenutak se svima događa u životu”, rekao je o svom liku Ilya Malakov, koji igra Kolovrata.

Kolovrat je istinski ruski ratnik, rešen da brani svoju zemlju, svoj dom i porodicu, bez obzira na posledice i jačinu neprijatelja. Ovo je ogroman projekat, velikih ulaganja, i apsolutno zaslužuje i opravdava svu najsavremeniju opremu koju smo koristili kako bismo dočarali i verodostojno prikazali sve borbe”, rekao je izvršni producent filma Kolovrat  Pavel Stepanov.

Radnja filma Kolovrat odigrava se u 13. veku kada su mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Khan kontrolisali veći deo sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali  preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom.

Prava za distribuciju ovog filma obezbedilo je preko 100 zemalja, a jedna od prvih upravo je Mongolija.

Premijera filma biće održana u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping centru, a karte za ovaj događaj već su u prodaji.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Karte za film Legenda o kolovratu već u prodaji”


« Majstorski kurs baletskog pedagoga Emilijana Pikolija u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook