Kanal E! najavljuje premijeru Revenge body with Khloé Kardashian

dana Nov27 2016

Kanal E! će 2017. godinu započeti beskompromisno kada 29. januara u 21:00 startuje s novom dokumentarnom serijom Revenge Body with Khloé Kardashian. U svakoj od osam jednočasovnih epizoda, učesnici će biti u prilici da u potpunosti izmene sebe i svoje navike uz pomoć Khloé i nekih od najboljih svetskih nutricionista i stručnjaka za fitnes.

Uhvatite delić atmosfere ispunjene suzama, iskušenjima i trijumfima tokom polučasovnog pretpremijernog specijala koji će se emitovati  4. decembra u 20:00. Originalnu seriju producirao je Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u saradnji sa Lionsgate Television i Ryan Seacrest Productions.

Bez obzira da li su ovi muškarci i žene ostavljeni, pokušavaju da poprave odnose ili se pak suočavaju s nekim drugim životnim izazovom, Khloé, koja je uspela da se izbori sa nesavršenošću sopstvenog tela, pokušaće da im pomogne. Ona se trudi da prodre u srž problema, pokušava da otkrije šta ih je dovelo u stanje u kome se nalaze i pronalazi način pomoću kojeg bi ponovo stali na noge. Rezultat je putovanje tokom kojeg se dešava potpuna promena. Uz pomoć Khloé-inih elitnih trenera, stilista i tima odgovornog za glamur, učesnici naporno rade kako bi transformisali svoja tela tokom kursa od 12 nedelja i doveli sebe u najbolju moguću formu. Rezultati donose značajne promene kod svakog takmičara, kada dolazimo do završnog pojavljivanja u javnosti i suočavanja s onima koji nisu imali vere u njih. Od čoveka koji je dobio kilograme nakon što ga je bivša ostavila, do para gde su oboje nabacili težinu tokom veze, svaka epizoda prikazuje obične ljude koji se suočavaju sa onim što ih sprečava da se prikažu u najboljem mogućem izdanju.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kanal E! najavljuje premijeru Revenge body with Khloé Kardashian”


« Ministar Udovičić otvorio Peti međunarodni Sajam sporta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook