KALIOPI poziva publiku da sanjaju otvorenih očiju

dana Oct16 2018

Nakon prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta u Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u Sava Centru, kao I koncerte u drugim gradovima Srbije. Regionalna umetnica specifične boje glasa, poziva ljubitelje pop i rok muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica…

-Kao da su se juče dogodile one dve prelepe noći u novembru, prošle godine na Kolarcu… Toliko su ti koncerti još “živi” u meni…Beskrajno sam zahvalna svojoj publici i već poodavno razmišljam kako da je i ovaj put iznenadim i priredim nezaboravno veče…Na moju veliku sreću, za saradnike imam velike profesionalce i ljude koji umeju samnom da maštaju i stvaraju realne snove. Zato, u jedno sam sigurna. Publika će dva sata sanjati otvorenih očiju. Dragi moji, JEDVA ČEKAM NAŠ PONOVNI SUSRET! Hajde da PEVAMO zajedno!- poručuje uzbuđena Kaliopi.

Uskoro će nas Kaliopi obradovati i novim singlom, a do tad možete uživati u njenom glasu na koncertima u Kragujevacu 19.oktobra, Nišu 20. i Jagodini 21.oktobra i Beogradu 23.novembra.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “KALIOPI poziva publiku da sanjaju otvorenih očiju”


« Gala Jovanović dobitnica VIP poziva za 2018.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook