KALIOPI akustični koncert na Kolarcu

dana Oct17 2017

Kaliopi, najveća makedonska pop zvezda i jedna od najvećih pop zvezda i vokala na Balkanu će 25. novembra održati koncert na Kolarcu. Beogradska publika će po prvi put čuti njene najveće hitove u akustičnoj verziji.  Upravo je to i razlog zbog čega je i odabran Kolarac kao koncertni prostor, jer je idealan za ovu vrstu koncerta. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički doživljaj.

“Beograd ima uvek posebno mesto za sve ono što muzika i život  za mene znače. Jedva čekam 25.novembar, jer pripremam jednu od najvećih  poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert. Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, al zato moj „Kofer Ljubavi“ će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad… Beograde, čekaj me! ” izjavila je uzbuđena Kaliopi.

Ovo će svakakako biti ekskluziva za njene fanove, kao i sve sladokusce dobrog zvuka. Dođite da uživate u divnom vokalu i da čujete hitove Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica i druge u novom ruhu.

 Karte su u prodaji u sistemu Eventima kao i na blagajni Kolarca.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “KALIOPI akustični koncert na Kolarcu”


« Nova knjiga Darka Tuševljakovića u izdanju Arhipelaga

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook