Kako izgleda Gwyneth Paltrow kada ruši glavna modna pravila

dana Nov29 2013

Da li znate koje je glavno pravilo kada je u pitanju autfit za praznično prilike? Pa, nemojte da izgledate kao jelka. Kratko i jasno.

Ovo pravilo očito se ipak ne odnosi i na slavnu američku glumicu, ženu koja je stalno u top tri najbolje obučene žene u svetu. Oskarovka i supruga Chrisa Martina je ako je suditi po ovoj kreaciji, iznad pravila!

Poznata glumica koja je bila jedan od domaćina na humanitarnoj večeri za Kids Company, u paru sa britanskim dizajnerom Matthew Williamsonom, pojavila se na pomenutom eventu u njegovoj efektnoj kreaciji.

Crna, duga haljina, zatvorenog dekoltea do poda čiji cvetni, krupni vez u raznim nijansama plave, neverovatno liči na spektakularnu jelku koju je dizajner dekorisao uz pomoć slavnih prijatelja za ovu priliku.

Dok je američka glumica pozirala kraj svetlucave jelke, mnogima je bilo teško da razlikuju svetlucave ukrase na haljini od božičnih ukrasa s jelke. Međutim, Gwyneth je ne samo uspela da iznese ovaj praznični “oops”, već je učinila da sama jelka izgleda neverovatno cool.

Tako da, priznajemo: Gwyneth Paltrow zna bolje od svih pravila!


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kako izgleda Gwyneth Paltrow kada ruši glavna modna pravila”


« Oslikani Vogue

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook