Kajli Džener u haljini Zvonka Markovića!

dana Oct30 2016

Kajli Džener (Kylie Jenner) najmlađa pripadnica klana Kardašijan, obukla je haljinu našeg najpoznatijeg dizajnera Zvonka Markovića. Naime, Kajli je sa sa sestrom Kendal u petak 28. oktobra priredila gala žurku povodom Noći veštica i za tu priliku obukla je Markovićevu kreaciju. Ova haljina je inače premijerno prikazana na njujorškoj nedelji mode u januaru ove godine.

Odnedavno me zastupa agencija “Fashion Forwards” iz Los Anđelesa, koja je moje haljine prezentovala Kajli Džener. Ovo je tek početak saradnje sa njom. Jako sam zadovoljan jer je ona mlada, zgodna, vamp, zvezda svetskog ranga. Izgleda kao da je za nju pravljena haljina. Boljeg promotera moje mode nisam mogao ni da zamislim! Inače Halloween je jedan od glavnih i najatraktivnijih praznika u Americi i euforija počinje nekoliko dana ranije, a ono što obuku zvezde kao što je Kajli Džener ima veliki publicitet. ” objašnjava Marković.

Svi svetski selebriti mediji već su objavili fotografije sa događaja i prognoziraju da će na hiljade tinejdžerki iskopirati ovaj stajling. Fotografija koju je Kajli Džener postavila na mrežu Instagram za nekoliko sati dobila je preko dva miliona lajkova.
Inače, magazin “Tajm” objavio je nedavno listu 30 najuticajnijih tinejdžera 2016. godine, a na njenom vrhu je upravo Kajli Džener.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kajli Džener u haljini Zvonka Markovića!”


« Poslednji dan Sajma knjiga!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook