Kada bi bogovi hodali zemljom nosili bi McQueen

dana Jan7 2011

Alexander McQueen je poznat po svom ekscentričnom i neverovatnom dizajnu koji iznova i iznova uspeva da dočara svet fantazije i prenese ga u stvarnost.

Kolekcija proleće/leto 2011., predvođena  Sarom Barton, naslednicom filozofije McQueena i njegova dugogodišnja saradnica, je upravo takva, neponovljiva i fantastična. Odlikuje je dizajn koji oduzima dah i budi  poštovanje. Cipele su inspirisane motivima iz prirode kao što su lišće,  latice cveća,  leptiri, perje,  žito i istovremeno su veoma ženstvene, ali i veoma moćne, gotovo da bude određenu dozu nedodirljivosti i strahopoštovanja.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije | tagovi: , ,Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. 1

    [style.rs] Kada bi bogovi hodali zemljom nosili bi McQueen – http://style.rs/kada-bi-bogovi-hodali-ze

    07 Jan

Odgovori na “Kada bi bogovi hodali zemljom nosili bi McQueen”


« Fashionback ilustracija by Mrzyk&Moriceau

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook