JSP i LILU predstavljaju koncept CHOOSE YOUR IDENTITY!

dana Dec28 2017

Povodom obeležavanja uspešne godine i prezentacije svojih aktuelnih kolekcija, JSP (Jelena i Svetlana Proković) i LILU (Danijela Biškup), vas pozivaju na prvo u nizu druženja i koktel zabava, pod nazivom Choose Your Identity –  u petak 29. decembra 2017. od 20 do 23h u Eurocentu (Makedonska 30).

Choose Your Identity je koncept posvećen svim ljubiteljima radnje IDENTITY, tokom čijeg trajanja dizajnerke žele da provedu vreme sa svojim prijateljima i saradnicima, a pre svega sa ljubiteljima brendova JSP i LILU. One će provesti sve zainteresovane kroz Identity i predstaviti novitete, a te večeri obezbediće i poseban popust – do 30%

IDENTITY je nastao kao želja i potreba da se tržištu ponudi rad domaćih kreatora koji imaju sličan senzibilitet. Od 2001. godine od kada postoji, pa sve do danas, IIDENTITY se pozicionirao na gradskoj shopping mapi, kao prodajno mesto dva domaća brenda, odeće JSP, Jelene i Svetlane Proković i obuće LILU, Danijele Biškup. Pored odeće i obuće, keatorke nude i aksesoar, tašne, nakit i kaiševe. Modeli JSP se izrađuju u vrlo malim količinama, kao unikati ili deo male serije, a modeli LILU uglavnom u manjim serijama.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “JSP i LILU predstavljaju koncept CHOOSE YOUR IDENTITY!”


« Poznata satnica Novogodišnje alternative

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook