JOVANA PETROVIĆ pobednik „Ušće FashionBloger“

dana Oct9 2012

Nakon mesec meseca takmičenja, 150 „street style“ kreacija, 13 polufinalista i dva polufinala JOVANA PETROVIĆ je pobednik prvog „UŠĆE FashionBloger“ takmičenja u stajlingu!

Ona je juče u šoping centru UŠĆE najkreativnije odgovorila na modne zadatke „masching orders“ i „retro future – 70th style for 2012“ i time postala nova blogerska modna ikona Srbije. Njen blog „everything is about details“ će biti pozicioniran među blogove najpoznatijih modnih blogera Srbije na portalu fashionbloger.rs. Obzirom da modni blogin ne može da se zamisli bez dobrog stajlinga i dobre fotografije pobednica je ovom prilikom osvojila vredne Green Line i Clinique kozmetičke nagrade, vrlo „fashion“ Canon foto aparat za još bolje slike na svom blogu, i kao glavnu nagradu 1000 evra i kartu za Fashion Week London ili Milano u 2013. godini.

Modni žiri koga su činili stilista Ašok Murti, Snežana Dakić, urednik i autor emisije „Život u trendu“, dizajner Ana Vasiljević, umetnički fotograf iz Slovenije Alenka Slavinec, Istok Pavlović poznati bloger, Tijana Ivanović iz Deichmanna, Katarina Mitrović iz Canona i Ana Majkić predstavnik  Green Line kozmetike su imali težak zadatak.

„Maching orders“ iliti „mustrica od glave do pete“ je bila tema u kojoj su takmičari morali osmislisti ceo stajling od printova uz inspiraciju maksimalno dva brenda, dok je tema „retro future“ imala za cilj da takmičari predstave stil 50th, 60th i 70th  u kolekciji jesen/zima 2012. godine. Drugoplasirani u ovom takmičenju je ALeksandar Ranković iz Pančeva, a treće plasirana Svetlana Žmukić iz Novog Sada.

U finalu „Ušće FashionBloger“ takmičenja u stajlingu publika je imala priliku da stane ispred Canon objektiva profesionalnog fotografa Srđana Kalinića, isproba nove kreme Green Line kolekcije za negu lica, dobije novi “make up” u Clinique šminkernici i željeni “hair style” u Artego hair studiu. Publika je uživala i u Somersby ukusima jabuke i kruške, plesnom nastupu gupe Fly crew i Yugoslavian Bboy, revijama Deichmann obuće i kolekciji Ant t-shirts by Marina Radumilo i modnoj reviji Marije Ilić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “JOVANA PETROVIĆ pobednik „Ušće FashionBloger“”


« MODAMO.kreARTiva – Festival dizajna i umetnosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook