Jesenje pripremanje

dana Sep11 2012

Septembar je jedan od onih meseci kada sve počinje. Za nas, nekada klince bio je to početak školske godine kojoj se i nismo mnogo radovali jer bi nam prekinuo letnje radosti i igre. Danas, kada nam vreme nije više samo igra, septembar je onaj mesec u kalendaru koji donosi nove početke. Pa smo tako i mi, ljudi od stila, odlučili da otvorimo vrata jednoj novoj rubrici koja će vas verujem radovati.

Jesen je na dohvat ruke, i nadam se da su mnoge od vas već napravile nove rasporede u svojim ormarima. A za one koje to nisu učinile, prva stvar koju morate imati na umu jeste dobra organizacija kako bi uređivanje vašeg modnog kutka proteklo bez stresa i panike.

Dakle, ono što više nikada nećete obući i sigurni ste u tu vašu odluku spakujte u veliku kutiju i ostavite sa strane. Na vama je da odlučite šta ćete uraditi sa njom, pokloniti ili prodati. Dok garderobu koju želite spremnu i za sledeću godinu, predlažem vam dizajnirane kutije za garderobu u koje možete spakovati sve ono što ćete sa zadovoljstvom nositi i sledećeg leta.

Za garderobu kojoj je potreban ofinger, kao soluciju, možete odštamapati etikete ” leto 2013″ i zakačiti ih na iste, kako biste vašu letnju kolekciju razlikovali od zimske i jesenje.

Samo za one koje nemaju dovoljno mesta u ormaru, ali samo u tom slučaju, u obzir dolaze vakumske kese za odlaganje.

A kada su u pitanju cipele koje umeju biti problematične kod većine žena, i  ako više nemate mesta u cipelarniku, onda je krajnje vreme da napravite ili kupite još jedan. To će vam sigurno dati jedan motiv više da uživate u vašem jesenjem šopingovanju, jer pripremanje i to podrazumeva.

Tatjana Đorđević
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Jesenje pripremanje”


« Socks from Heaven

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook