Dvadeset godina rada kreatorskog dua JSP

dana Nov21 2012

Kreatorski duo JSP, sestre Jelena i Svetlana Proković, svojom modnom revijom su obeležile dvadeset godina rada.

JSP su modni brend koji je odavno dokazao kvalitet, inventivnost i istrajnosti na domaćoj modnoj sceni, na kojoj su prisutne pune dve decenije.

.
Profesionalnost, visoki kvalitet  i jasan stav su elementi karakteristični za stvaralaštvo ove dve sestre, bilo da je reč o dizajnu odeće, stajlingu ili kostimima za različite potrebe (reklame, pozorišne predstave, film…). Već dugi niz godina uspešno posluju na relaciji Beograd – Ljubljana. Na nedavno završenom 32. Belgrade Fashion Week-u Jelena i Svetlana su kroz izložbu prikazale svojevrstan osvrt na svoj dvadesetogodišnji rad.

Višegodišnji partner sestara Proković poznati brend Gorenje i ovoga puta prepoznao je konekciju između savremenog industrijskog dizajna i rada JSP i podržao njihovu prezentaciju povodom ovog važnog jubileja.

Pored Beograda u poznatoj radnji Identity, odeća sa njihovim potpisom se može kupiti u Ljubljani u koncept storu Gamma Player u multibrand radnji OstBlock, u Cirihu i na online portalima Nelou i Not Just A Label.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dvadeset godina rada kreatorskog dua JSP”


« Nova Galliano kampanja, jesen/zima 2012

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook