Jedinstvene sa nakitom za nokte (foto)

dana Mar18 2017

Uredni i negovani nokti nisu dovoljni – u svetu mode. Odaberite lak u boji koja je trenutno aktuelna ali ono što mi predlažemo će svakog ljubitelja mode oduševiti.

Reč je o nakitu za nokte. Obične alke su prevaziđene. Naravno, možete ih staviti ukoliko želite tako što ćete uzeti klešta i samo ih malo pričvrstiti za nokat. Ne morate da bušite nokte kako bi ih ukrasili. Dovoljno je malo lepka i držaće izvesno vreme. Poslužite se starim lančićem. Razdvojite makazama i spojite kleštima sa samo lepka na noktima. Kao i uvek, ovakav trend, prva je ponela Kim Kardashian.

Kim Kardashian, Snapchat

Ukoliko želite da pratite trend ukrašavanja noktiju nakitom, prvo nabavite sve što je potrebno za praćenje ovog pravog modnog hita: klešta za pravljenje nakita, žica i lepak za veštačke nokte.

Za više inspiracije, pratite Instagram stranu Nail Unistella. Ukoliko se opredelite za ukrašavanje noktiju na ovaj način, pošaljite nam na naš mejl info@style.rs ili na nekoj od društvenih mreža da vidimo šta se vama najviše dopalo i da, naravno, podelimo sa našim čitaocima. Možda ih baš vi inspirišete i naterate da ovog proleća budu i oni kreativni.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Jedinstvene sa nakitom za nokte (foto)”


« Lee Ranaldo na Resonate festivalu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook