Jarke boje i interesantni printovi u Lindex letnjoj kolekciji

dana May18 2017

U novootvorenoj Lindex radnji u Big Fashion prikazana je kolekcija za leto 2017. Pored predstavnika medija u kolekciji su uživele i poznate dame koje vole Lindex: Milena Vasić, Ivana Peters, Kristina Radenković, Marija Savić Srećković, Dušica Spasić, Dragana Kosjerina, Irina Vukotić, Rada Radenović.

Glavna kareteristika Lindex-a je da svaka žena može da pronađe nešto za sebe bez obzira na stil ili tip građe. U letnjoj sezoni preovlađuju jarke boje, interesantni printovi, upadljiv nakit. Kolekcija pruža mnogo mogućnosti za kombinovanje.

Dragana Kosjerina

Lindex predstavlja svoju kolekciju za leto 2017. sa novim kombincijama boja, zanimljivim printovima i ženstvenim detaljima. Kolekcija je predstavljena kroz tri “teme” . Namenjena je svim samosvesnim ženama, prilagođena različitim modnim stilovima i toplim letnjim danima.

Odevni komadi iz “Tropical” kolekcije inspirisani su Kubom, letnjim raspoloženjem, jarkim bojama i “tropskim” printovima. Upadljiv nakit, kupaći kostimi,majice sa otvorenim ramenima i cvetnim dezenima, lepršave haljine, aksesoari za plazu – kolekcija koja je nova, interesantna i pruža mnogo mogućnosti za kombinovanje.

“Botanical garden” kolekciju čine odevni komadi nežnijih, pastelnih tonova,sa romantičnim detaljima. Lepršave suknje, pantalone širokih krojeva, romantični karneri i cvetni dezeni, materijali koji su prilagođeni letnjim temperaturama.

Lindex je pripremio i nešto klasičnije krojeve u okviru “Holly&White” kolekcije. Klasične pantalone, suknje, haljine ravnijeg kroja, u nešto tamnijoj paleti boja, sa dominantnim prugastim dezenom koji nikada ne izlazi iz mode.

Različitost u odnosu na druge, glavna je karakteristika nove letnje kampanje. Svaka žena u Lindex kolekciji može pronaći neki odevne komade za sebe, bez obzira na stil ili tip građe.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Jarke boje i interesantni printovi u Lindex letnjoj kolekciji”


« Završen Coca-Cola dizajnspiracija konkurs za primenjeni dizajn

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook