Ja to mogu, ja to hoću…Zajedno možemo sve!!!

dana Jun9 2013

U subotu  1. juna u prostorijama City Center-a organizovano je druženje sa Andreom Šušnjarom, pevačicom grupe ”Magazin”.

Mala modna radionica privukla je brojnu decu koja su uživala dok su na maloj papirnatoj lutkici bojali, crtali i sekli odeću i modne dodatke.

Celo druženje je uvertira za humanitarnu reviju u sklopu modnog vikenda Split City Fashion koji se održava 14. I 15. juna 2013.godine na gornjoj etaži City Center one-a Split.

Na reviji će biti prikazano 10 dečjih modela koji će nakon samog predstavljanja biti dostupni široj javnosti u periodu od 14.06. – 14.12. Sav prihod od prodaje doniraće se dislociranoj jedinici Dnevnog centra Firule – odjel za Bazični program koji pruža cjelodnevnu negu i brigu o korisnicima s teškom i težom mentalnom retardacijom kako bi se omogućio što bolji boravak i zabava svih korisnika centra.

Split City Fashion i City Center one pokrenuli su ovu akciju, sa nadom da će svi prepoznati veličinu ove humanitarne akcije te je podržati kupovinom odeće za najmlađe.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ja to mogu, ja to hoću…Zajedno možemo sve!!!”


« Održan players’ party teniskog turnira poznatih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook