Izložba unikata ‘’Ponesi modu’’

dana Apr25 2013

U Beogradu, 26. i 27. aprila u galerijskom prostoru Hale Pionir biće održana četvrta izložba unikatnih predmeta koja će okupiti oko 50 umetnika i dizajnera sa naših prostora.

Prodajna izložba unikata – Pionir promo dizajn,  pod sloganom “Ponesi modu”, održaće se po četvrti put u prelepom galerijskom prostoru beogradske  Hale Pionir, 26. aprila (petak) u periodu od 16. do 22 časa,  i 27. aprila (subota) od 10 do 22 časa.

Ideja o osnivanju jedne ovakve manifestacije je krenula od kreativnih, talentovanih i obrazovanih  ljudi, koji svoje ideje pretvaraju u gotove unikatne predmete.

Na izložbi će biti  predstavljeni radovi  fantastičnih umetnika i velikih stvaraoca. Videćete prelepe komade unikatnog nakita, garderobe, ručno oslikanih predmeta dekupaž tehnikom, tašne tkane i štrikane, odevne predmete, ručno pravljene sapune i jos mnoštvo druguh ručno pravljenih stvari.

         “Ponosni  na svoje ideje i kreativan rad, želimo da Vas pozovemo da podržite našu manifestaciju, kako biste nam pružili šansu da našu stvaralačku i iskrenu energiju podelimo sa svim onim ljudima koji vole i prvenstveno poštuju i razumeju umetnost”, izjavila je slikarka i dizajnerka  Zorica Janković, koja je i organizator manifestacije.

Hala Pionir je svima poznata kao sportski objekat sa dugom tradicijom, ali ovog puta vam je predstavljamo u jednom sasvim novom kontekstu. Dodjite i uverite se!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izložba unikata ‘’Ponesi modu’’”


« Terpsihora 2013.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook