Izložba radova studenata Akademije del Lusso

dana Oct25 2012

U okviru 21. Maybelline Fashion Selectiona studenti prestižne italijanske škole mode i dizajna Accademia Del Lusso predstavili su se izložbom radova – modnim vinjetama pod nazivom Fashion Sculptures.


Studenti završne godine ove akademije su u zanimljivom ambijentu prvi put su izložili svoje radove na ovaj način. Svoje prve kolekcije predstavili su Aleksandar Janković, Božidar Komnenić, Petra Kosnić, Iva Nikolić, Julija Đerković, Marina Mićanović i supruga tenisera Janka Tipsarevića Biljana Tipsarević.

Deo studenata izabrao je da svoje modele predstavi na manekenima, dok su drugi svoje radove predstavili na lutkama.

Accademia del Lusso, italijanska škola mode i dizajna osnovana je 2005. godine sa jasnim ciljem da pruži adekvatno obrazovanje kako mladim ljudima koji žele da rade u sektorima mode i dizajna tako i zaposlenima u pomenutim sektorima koji bi voleli da se usavrše i podignu na viši nivo svoja znanja i sposobnosti.


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izložba radova studenata Akademije del Lusso”


« Nakon Amerike, De Lena nakit osvaja i Aziju

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook