Izložba Konstrukcija

dana Aug31 2013

Sve verne čitaoce, style.rs poziva na izložbu “Konstrukcija” Dragane Ognjenović, naše poznate kreatorke, srpske Koko Šanel. Svečano otvaranje je zakazano za danas 31. avgust a znatiželjni zaljubljenici u umetnost i verni obožavaoci rada naše dizajnerke, mogu pogledati izložbu do 10. septembra.

Modni dizajn je umetnost apliciranja oblika i estetike na odeću i odevne detalje. Modni dizan je nastajao pod uticajem kulturnih, socijalnih i društvenih okolnosti. /wikipedia/

Kontrukcija je proces koji se sastoji od vizuelnog promišljanja, planiranja, proračunavanja, projektovanja i izrade. Daleko od toga da bude jedina aktivnost, kontrukcija je podvig multidisciplinatnosti.

Modni design je uslovljen teksturom i konstrukcijom. Moda je trodimenzionalni i artistički žanr. Podrazumeva zagledavanje u perspektivu i manufakturnu delikatnost, a svedočenje je truda i postojanja konstrukcije.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izložba Konstrukcija”


« Kilgour of Savile Row

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook