Izložba fotografija LIQUID

dana Dec5 2013

Senja Vild je mlada fotografkinja koja je diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti, smer fotografija i trenutno pohađa master studie iz oblasti  digitalne umetnosti, na Fakultetu za medije i komunikaciju. Svoj posao iz snova opisuje kao spoj modne, portretne, konceptualne i fotografije arhitekture koje predstavljaju i njena glavna interesovanja, a njene fotografije publika će moći da vidi 5. decembra u okviru izložbe LIQUID.

“LIQUID je serija fotografija nastala u saradnji sa mladom dizajnerkom Milom Đenić. Njene kreacije bile su mi inspiracija za priču o fluidnosti. Na početku je to bila “igra” za diplomski rad, a nastavilo se mnogo ozbiljnije. Fotografije su bile izložene na danima Belgrade Behance Reviews”, objašnjava mlada fotografkinja.

Izložba fotografija LIQUID Senje Vild

5. Decembar, 19h

Jazz Klub Cekaonica, Bigz. Beograd

 

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izložba fotografija LIQUID”


« Borgoluce, raj u srcu Veneta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook