Izbor srpskog predstavnika za najboljeg manekena sveta u Istanbulu

dana Oct22 2013

Modna agencija FOX Fashion Agency organizuje izbor manekena, koji će predstavljati Srbiju na prestižnom svetskom izbor ‘Best Model of The World’ u Istanbulu 7. decembra ove godine.

Svi zainteresovani mladići se mogu prijaviti besplatno a oni koji budu svrstani u uži izbor će imati priliku da prođu kroz školu manekenstva našeg poznatog TV voditelja i nekadašnjeg manekena, Boška Jakovljevića. Sem što će se nadmetati za laskavu titulu srpskog predstavnika na svetskom izboru za najboljeg manekena sveta, polaznici ove škole će imati priliku da učestvuju u revijama poznatih domaćih brendova PWL, Martini Vesto, Fashion&Friends i mnogim drugim.

Propozicije za prijavljivanje na kasting:
Na kasting se mogu prijaviti svi zainteresovani mladići 18 – 24 godine, visine 182 – 190 cm, tako što će svoje osnovne podatke (ime, prezime, visina, starost) poslati sa fotografijama porterta i cele figure na foxmodel2013@gmail.com ili putem zvanične stranice agencije www.facebook.com/FoxFashionAgency.

Na prošlogodišnjem izboru ‘Best Model of The World’ Srbiju je predstavljao Filip Panajotović, maneken modne agencije FOX, koji je u međuvremenu stekao veliku popularnost i bio zaštitno lice mnogih domaćih modnih brendova. ‘Best Model of The World’ je izbor koji se održava od 2007. godine i ustanovljen je u Istanbulu. Dosadašnji pobednici izbora su ostvarili uspešne internacionalne karijere – postali su zaštitna lica mnogih reklamnih kampanja u modnoj industriji i dobili uloge u raznim filmovima. Na samom izboru kandidati će imati priliku da predstave najnovije trendove iz mode, zatim sportske odeće, parfema, kao i satova i nakita.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izbor srpskog predstavnika za najboljeg manekena sveta u Istanbulu”


« Pitajte stlistu: Mala crna haljina

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook