Izabrana Miss leta Olimpa

dana Aug26 2013

U subotu, 24. avgusta, uz sjajan vatromet i vizuelne efekte, izabrana je Miss leta Olimpa na Zvezdari. Krunu Zlatarne celje predala je Sara Stojanović prošlogodišnja Miss leta Olimpa Beograđanki Milenković Mariji, jednoj od budućih  učesnica finalnog takmičenja za Miss Srbije, koji će se održati u oktobru. Marija je student Ekonomskog fakulteta, koja kaže da lepota sama po sebi ništa ne znači ako nije pokrivena iznutra i zato se trudi da svakog dana sve više čita i uči. Nada se da će otvoriti marketinšku agenciju.

Photo by Stefan Laković

Prva pratilja je Aleksandra Jovanović iz Kruševca, pohađa poljoprivrednu školu, bavi se atletikom i plivanjem. Jako je vezana za svoju porodicu, obožava romane Danijele Stil i junake iz njenih romana. Nosi se mišlju da za ljubav treba živeti.
Photo by Stefan Laković
Photo by Stefan Laković
Druga pratilja je Jelena Amanović, student Visoke beogradske škole. Obožava sport, svakodnevno trenira, zdravo hrani. Veruje u ljubav. Životni moto joj je “Nemoj raditi drugima ono što ne želiš da drugi rade tebi.” Pobednica dobija stipendiju R&B College-a i sa ostalim devojkama odlazi na pripreme u Grčku a možda postane i Miss Srbije.
Photo by Stefan Laković
Takmičarke hrabrila je aktuelna Miss Srbije Aleksandra Doknić, koja uskoro putuje na Bali u Indoneziju na izbor za Miss Sveta. Ostale devojke prisustvovaće završnom kastingu koji će biti održan 13. Septembra u Beogradu.
Photo by Stefan Laković
Photo by Miss Yu
Naša poznata glumica Aleksandra Saška Manasijević otvorila je izbor posvećen njenom veličanstvu, ženskoj lepoti, svojim divnim glasom, pevajući dobro poznatu vranjansku pesmu “Svu noć mi bilbil prepeva” a zatim je najavila glumicu Milicu Milosavljević, koja je vodila program. Izbor je održan u prelepom sportskom centru Olimp, na Zvezdari koji se nalazi na jednoj od najviših tačaka u Beogradu, u neposrednoj blizini zvezdarske šume, u okruženju zelenila i čistog vazduha.
Photo by Miss Yu
Žiri kao i posetioci  uživali su u bogatom programu a najviše u defileu devojaka i njihovom predstavljanju u modelima dobro poznatog akademskog dizajnera Peđe Nerića i mladog dizajnera Dunje Petrović (Dunja Style). Za predstavljanje devojaka u kupaćim kostimima bio je zadužen Il Cuore Italiano, italijanski lanac multi brend radnji, uz specijalno dizajniran nakit koji je pripremio talentovani Vojislav Žakula. Devojke su nosile obuću marke RW dok se za šminku pobrinuo Balkan Media Tim  sa simnkom babor  a za frizuru Aleksa La Vie. Za sjajnu koreografiju, bila je zadužena Lidija Kocić, maneken model i nekadašnja Miss Srbije za Miss Universe.

Dunja Style

Photo by Stefan Laković

Photo by Stefan Laković

Photo by Stefan Laković

Photo by Miss Yu

Photo by Stefan Laković

Photo by Stefan Laković

U prvom defileu, devojke su nosile svima dobro poznat proizvod za lepu liniju ACAI SLIM bobice, sponzor finalnog izbora za Miss Srbije. Usledilo je predstavljanje devojaka a zatim i kolekcija mlade dizajnerke Dunje Petrović (Dunja Style), diplomiranog ekonomiste, kojoj je pripala čast da uz rame čuvenog dizajnera Peđe Nerića, predstavi po prvi put reviju za Miss Srbije. Kolekcija Peđe Nerića izazvala je velike ovacije. Mnogi prisutni pitali su da li će devojke nositi njegove kreacije na finalnom takmičenju izbora za Miss Srbije.

Photo by Stefan Laković

Photo by Stefan Laković

Publiku je zabavljao plesni par iz plesnog kluba Vračar, Petar Vukobrat i Tatjana Vukašinović, pevači Vlada Todorović i Marko Simičić  iz  Kao – Kao benda, i Ivan Gavrilović uz čije taktove su devojke igrale na seni, čekajuci proglašenje žirija.

Photo by Stefan Laković

U žiriju su bili prijatelji kompanije kao i dobro poznata lica našoj javnosti: Dr Saša Plećević poznatiji kao Dr Filgud,  Irena Popović – pepeljuga, Zoran Nenadović – ACAI, Dragana Kostić -menadžer, Predrag Prpić – kompanija Hram032, Uroš Ćertić – kaskader, Ivana Stamenković Sindi – pevačica,  Ivan Janković – model, Aleksandra Saška Manasijević – glumica, Jellena Ristić – umetnica, Nebojša Negić, Tamara Drača – novinar, Marko Simičić – pevač  Sead Seki Jonuović – radio pink, Aleksandra Pejanović – model, Nebojša Perić – Opština Zvezdara  i Miki Mećava – pevač.

Kompanija Miss Yu zahvaljuje se svima onima bez čije pomoći, ova i ostala takmičenja, ne bi uspešno realizovali: sportski centar Olimp, RW obuća, Miss Liberty Travel, Plana Tours, Acai Berry, Babor, Numanović, Hram, Celulit; medijskim sponzorima: TV Pinku, Color Press Group-u sa magazinima Hello, Svet i Star, Telegraf on line i 40 lokalnih televizija posebno TV Kaktus  koje nas prate putem lokalne razmene.

Od poznatih bili su: Dragica Radosavljević Cakana sa mužem Nebojšom Negićem, Maja Marukić – kreator, Ivana Stamenković Cindy, Uroš Ćertić, Ivan Gavrilović, Aleksandra Saška Manasijević, Miki Mećava, Marko Simičić iz Kao – kao benda i mnogi drugi iz sveta sporta,biznisa i medija.
Photo by Miss Yu
Photo by Miss Yu
Photo by Miss Yu
 Photo by Miss YuBez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izabrana Miss leta Olimpa”


« 24 sata Elegancije 2013

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook