Iza Razija: Druga večer 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

dana May3 2017

Dok je prva večer 38. NIVEA BH Fashion Weeka Sarajeva bila sva u znaku domaćih dizajnera, druge večeri su se na revijama održanim u hotelu Holiday predstavili i kreativci iz regije, te i strani brendovi s dugom tradicijom.

Hrvatski kišobran

Kolekciju cipela za sezonu proljeće/ljeto, koja je sadržavala kako elegantne, tako i trendovske komade (lično su mi zapale za oko prekrasne crvene sandalice na petu, koje će sigurno uskoro krasiti moju policu za cipele) brend Deichmann je predstavio u okviru “rockabilly inspirisane” modne revije.

Modna kuća Modiana je za trenutnu sezonu predstavila pregršt modela za žene i mušarce vedrih boja i klasičnih linija.

Posebno iznenađenje večeri je bila revija brenda iz susjedstva pod nazivom Hrvatski kišobran i to konkretno modela kišobrana iza kojih stoji dizajnerica Ivana Popović. Ona je publici prikazala vesele i nesvakidašnje dizajne kišobrana, zbog kojih bi čak i ja sama poželjela poneki kišni dan.

Vrhunac večeri i moj favorit za drugi dan NIVEA BH Fashion Weeka Sarajevo je bila revija dizajnera Emira Medića, koji djeluje između Njemačke i Bosne i Hercegovine. Uticaj moderne kulture, ulične mode (street style) te Emirovog rada kao kostimograf definitivno su našli svoj izraz u njegovoj novoj kolekciji, koja je, rekla bih, mnoštvo mašte pretočene u linije, krojeve i uzorke.

Tekst: Iza Razija Mešević Kordić (urednica bloga Darling it Wunderbar)

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Iza Razija: Druga večer 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo”


« Je Suis Dalida – omaž divi, boginji i inspiraciji u KC Grad

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook