Iris Van Herpen Couture 2012

dana Feb6 2012

Holandska dizajnerka Iris Van Herpen poslatala je uveliko prepoznatljiva po neobičnim krecijama inspirisanim natprirodnim stvorenjima i neobičnim svetom koji nije vidljiv golim okom, kao i upotrebom novih tehnologija pored uobičajene ručne izrade.

Kreacije koje je predstavila u Parizu u velikoj meri podsećaju na skulpture, a izrađene su od neobičnih materijala sa ciljem da prikažu neobičnu i bizarnu lepote koji se krije u svetu mikroskopskih organizama. Mlada dizajnerka kaže da je cela kolekcija poput ogromne slagalice, u  kojoj svaki detalj ima svoje mesto, koje je pažlljivo osmišljeno.

Pored neverovatnih haljina na reviji su prikazane i nesvakidašnje “Fang” cipele, iliti cipele sa kljovama.

Photo  credit: Stylebistro


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Iris Van Herpen Couture 2012”


« Dior Haute Couture proleće/leto 2012

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook