Ines Janković SS/13 lookbook

dana Jul16 2012

O mladoj i talentovanoj Ines Janković, pisali smo skoro ovde, oduševljeni njenom poslednjom kolekcijom za proleće /leto 2013, koju nam je predstavila revijom u maju ove godine, u ambijentu Supermarketa.

Otmena ironija“, kako je nazvana ova romantična i elegantna pret-a-porter kolekcija, sada nas još više ostavlja bez daha u efektnom, odličnom lookbook editorijalu za čije je fotografije bio zaslužan fotograf Miloš Nadeždin, dok se u ulozi zavodljivog modela, našla božanstvena Bojana Anđelić.

Savršeni lookbook samo upotpunjuje Ines Janković dizajn, koji morate voleti kada uočite njenu prefinjenu eleganciju, koja je u poslednje vreme iščezlu sa domaće scene.

Jednostavan kroj, efektne i intenzivne boje, plus boja peska koju Ines vešto koristi umesto crne od koje kaže, ne beži ali koju prosto ne voli, zatim tu su i mali detalji koji su na pravom mestu i nosivost modela u svim prilikama, bilo da je neka letnja, city šetnja ili noćna, party avantura.

Ines je na svaku ženu mislila kreirajući ovu kolekciju.

Ženstvenost je istaknula sa lepršavim materijalima, i prekrasnim bojama od ciklame do tirkizno mint boje.Glamur sa dozom sparkle momenta, romantičnost sa čipkom a seksi look sa otvorenim leđima i siluetom koja prati obline i zavodljivu siluetu žene.

Celu atmosferu, profesionalno i izvanredno je ispratio Miloš Nadaždin sa intezivnom žutom pozadinom.Ovaj lookbook pokazuje kako treba da izgleda jedna fantastična kolekcija, lookbook i cela kampanja u domaćoj modnoj priči.

Jedno veliko BRAVO za ceo tim!

photo: Miloš Nadaždin model: Bojana Anđelić make up: Dušan Lazić

shoes: Giordano Torresi design: Ines atelier


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,



Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ines Janković SS/13 lookbook”


« Orijentalni ples – slavite svoje telo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook