INES atelier SS / 14 Resort

dana Mar30 2013

Draga Ines Janković, ne prestaje da nas oduševljava svojim elegantnim i ženstvenim kreacijama.

Modna kreatorka proleće provodi radno. Na 33. po redu Perwoll Belgrade Fashion week-u, Ines će se predstaviti na reviji Black celebration, u okviru koje će publika imati priliku da vidi kreacije trenutno najboljih kreatora s naše modne scene, inspirisane crnom bojom i grupom Depeche Mode.

U međuvremenu, Ines je prezentovala upečatljiv lookbook za mini kolekciju ss/ ’14. Za slike je bio zadužen Marko Arsić, po struci arhitekta s pozamašnim iskustvom u foto sferi.

U ulozi manekenke našla se mlada i prelepa manekenka Ana Mihajlović, a kompletan lookbook snimljen je u prostorijama Inesinog ateljea.

foto : Marko Arsić
make up: Ljubica Mirković
hair: Vladimir Simić
shoes : Giordano Torresi
location : INES atelier

Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “INES atelier SS / 14 Resort”


« Flora Belle

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook