INES Atelier predstavlja CAPSULE kolekciju bajker jakni!

dana Jan26 2017

Kako su se u poslednjih par sezona, kožne – tzv biker jakne izdvojile kao najtraženiji komadi iz Ines Ateliera, dizajnerka Ines Janković je odlučila da prezentuje posebno osmišljenu capsule kolekciju koja objedinjuje sva tri do sad lansirana modela (D1, D2 I D3).

Ines Atelier biker jakna je u celini handmade, odnosno ručno urađena uz najprecizniju moguću izradu. I najmanjim detaljima je posvećena velika pažnja, dok pažljivo birana koža spada u onu vrhunskog kvaliteta.
”Sve je počelo sa idejom kako otelotvoriti rock’ n’ roll vibe i dati mu luksuzan izgled. Ljubav se rodila sa D1 modelom, koji već ima status ikone među ‘it’ komadima, a koja se na zahtev klijenta može raditi u dužoj ili kraćoj varijanti. D1 je najbolji izbor kada želite da kombinujete čistu eleganciju za živahnim rok šikom” – kaže dizajnerka Ines Janković.

Kako je modni svet prigrlio i prema svojim potrebama transponovao estetiku sportske odeće, u Ines Atelieru se ovaj trend interpretirao kreiranjem D2 jakne koja je prepoznatljiva po malo opuštenijoj i sportskoj formi i detaljima.

Luksuzna i ekstravagantna verzija biker jakne nosi naziv D3. Prava lepotica među jaknama je ručno rađena od najfinije kože u kombinaciji sa svilenom postavom, mnoštvom zipova i u prepoznatljivom kroju koji laska figuri. Na zahtev klijenta, mogu se uraditi i vezeni inicijali.
Modeli iz ove kolekcije će biti prisutni u showroomovima u Parizu, Milanu, Dizeldorfu.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “INES Atelier predstavlja CAPSULE kolekciju bajker jakni!”


« Gigi Hadid u prolećnoj kolekciji za TOMMY HILFIGER

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook