Ilja Malakov, glavni glumac iz filma LEGENDA O KOLOVRATU gost na premijeri u Srbiji

dana Dec28 2017

Premijera filma “Legenda o Kolovratu” održaće se 4. januara u 20h u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping centru, kada će specijalni gost biti glumac Ilja Malakov koji tumači naslovnu ulogu.

Kolovrat_ver1_71x101

Veoma sam uzbuđen što imam priliku da vidim kako će publika van Rusije reagovati na film. Ovo je priča o herojstvu i odgovornosti, o trenutku donošenja odluke koja će ti promeniti život. Takav trenutak se svima događa u životu. ”, rekao je Malakov o svom liku i poseti Beogradu.

Legenda o Kolovratu” beleži sjajne rezultate u Rusiji gde obara rekorde gledanosti sa skoro 4 miliona gledalaca za nepune tri nedelje prikazivanja i skoro 15 miliona dolara zarade do sad. Epski spektakl, koji je do sada najveći produkcijski projekat u ruskoj kinematografiji, koristeći najsavremeniju tehnologiju verno prikazuje poduhvat koji je promenio tok ruske istorije.

Za specijalne efekte u filmu zadužen je bio studio Main road post (Wanted, Stalingrad, Gravity), dok je oko 450 stručnjaka iz 16 studija iz Rusije, Kazahstana, Ukrajine, Belorusije i Indije radilo tokom 18 meseci kako bi završili film. Skoro 300 unikatnih kostima je napravljeno za potrebe filma, od materijala specijalno dopremljenih iz Indije, Turske, Kine i Mongolije . U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali su većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari taj mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom, koji im se suprotstavlja. Režiju potpisuju Džanik Fajziev i debitant Ivan Šurkovetski. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksey Serebrijakov, Aleksandr Ilin. Prava za prikazivanje ovog filma otkupila je distributerska kuća Fox vision, a Fame solutions radi izvršnu distribuciju. Karte za premijeru filma su u prodaji.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ilja Malakov, glavni glumac iz filma LEGENDA O KOLOVRATU gost na premijeri u Srbiji”


« Tribina “Medijska slika nasilja prema ženama” održana u Kikindi

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook