Ikona širokog osmeha

dana Oct1 2012

Devojka koja vas neće ostaviti ravnodušnom.
Pomalo neobičnog izgleda ali veselog karaktera, uvek nasmejana Natasha Goldenberg, ruska novinarka magazina Hello i Grazia, je pored svoje drage prijateljice Miroslave Dume jedna od istaknutijih ruskih modnih ikona.


Nataša ima specifičan stil. Veoma je upečatljiva i karakteristična. Prepoznaćete je po brojnom aksesoaru, prelepim torbama i trakama za kosu koje gotovo da ne skida. Iako je njen stil oblačenja malo oštriji i smeliji, Nataša to razbija i upotpunjuje svojim širokim osmehom. Ono što je čini neobičnom jeste kombinovanje nespojivog. Da li su to nespojive boje, stilovi, ili odevni komadi, ova modna ikona zna šta radi.


Ova modna novinraka, takođe je i modna dizajnerka. Dizajnirala je svoju kolekciju pod nazivom Tzipporah by Natasha Goldenberg koja je već postala veoma uspešna u Rusiji. Kolekcija je ženstvena, puna kolora, i što je bitno pristupačna. Nema sumnje da Natašu čeka još mnogo uspeha u svetu mode.


Tamara Likić
je veliki ljubitelj mode, ambiciozna mlada devojka koja voli neobične i jedinstvene stvari. Ona je strastveni obožavalac dobrih cipela, torbe i nakita. Ništa lepše od dobrog para starki! Najviše uživa u kafi sa drugaricama. Tamara je devojka sopstvenog stila i smatra da treba biti drugačiji i jedinstven ali ako umeš to i da izneseš. I najjeftinija krpica će izgledati fenomenalno samo ako umemo da je nosimo. | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ikona širokog osmeha”


« Na ostrvu kengura

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook