Igra svetlosti i senke

dana Oct29 2012

Cesare Casadei, kreativni direktor projekta “Sparkling Contrasts – The Play of Light and Shadow”  je letnju vrelinu i svežinu zime pretvorio u nosive krecije, tačnije cipele.

Cipela Anastasia inspirisana je artičkim podnebljima severa. Njena platforma je ukrašena šarom koja je dočarala led, dok Svarovski kristali na gornjem delu cipele simbolišu nežne pahulje. Spoj ovih elemenata je veoma uspešno ispričao priču o igri svetlosti duž sibirskih predela koji lagano upijaju blede sunčeve zrake i lome ih u kaleidoskopu boja. Anastasia cipele su definitivno cipele dostojne jedne prave snežne kraljice.

Ariel cipela priča priču o putovanju preko mora i obilasku egzotičnih predela, dok njeni ukrasi asociraju na različite moske motive. Igra svetlosti ovaj put započinje u azurno plavim dubinama, koje prdstavlja njena platforma, a zatim se nastavlja na gornjem delu cipele gde Svarovski kristali na plavoj podlozi imaju ulogu da dočaraju poljubac sunca i mora.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Igra svetlosti i senke”


« Oktobarska moda za poneti!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook